Stockholm, Kista,
07
November
2018
|
15:10
Europe/Amsterdam

AccurioLabel 190, livsmedelssäkrad

Sammanfattning

Vi kan nu meddela att Konica Minoltas etikettpress AccurioLabel 190 är livsmedelssäkrad.

Den nyaste testrapporten från TÜV intygar att vår toner TN-623x för AccurioLabel 190 är godkända enligt testkriterierna för tryckt media som kommer i kontakt med matvaror.

Kontinuerligt certifieringsarbete

Vi arbetar kontinuerligt för att även kunna certifiera alternativa kombinationen av toner och ett flertal andra substrat - en komplex procedur som berör mycket precisa tillämpningar. En reell etikett eller ett förpackningsprov för livsmedelsförpackningar behöver specifik testning som vanligtvis utförs av tillverkaren eller varumärkesägarna själva. Ett godkännande av TÜV tar oss långt. Välkommen att ställa frågor om Konica Minoltas satsningar inom IP och Etikett!

Om Konica Minolta

Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se