Stockholm, Kista,
30
June
2020
|
09:30
Europe/Amsterdam

HBO Nova: s tillväxt i etikettorder under pandemin ger nytt liv till investeringsavtalet med Konica Minolta

Sammanfattning

En investering i omfattande digitaltryck och efterbehandlingssystem samt konsultering från Konica Minolta har blivit en katalysator för tillgång till nya tillväxtmarknader inom etikett efter sammanslagningen av två tryckföretag med kompletterande expertis i Norden - Haugesund Bok & Offset (HBO) and Nova Print Stavanger AS.

Konica Minolta’s AccurioLabel 230 digitala produktionspress rulle-till-rulle kommer att ingå i nyutnämnda bolaget HBO Nova AS:s produktionsanläggning i Haugesund, Norge, i juli.

Etiketterna kommer att färdigställas på Grafisk Maskinfabriks DC 330, en specialutvecklad konverteringsmaskin för efterbehandling som kommer att installeras samtidigt.

Komplett digital lina

Den kompletta konverterings- och efterbehandlingslinan från Konica Minolta gör det möjligt för HBO Nova att erbjuda sina kunder digitalt tryckta självhäftande etiketter för alla tänkbara ändamål, i små och medelstora upplagor, i högsta möjliga kvalitet.

Läs gärna mer i den fullständiga pressreleasen från våra kollegor i Europa!

Om Konica Minolta

Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se