Stockholm, Kista,
08
October
2020
|
16:27
Europe/Amsterdam

Uttalande om DRUPA 2021

Konica Minolta drar sig tillbaka från DRUPA 2021 och väljer samtidigt att interagera med kunderna på nya och kreativa sätt

Summary

Konica Minolta Business Solutions Europe har idag meddelat sitt beslut om att dra sig tillbaka från sitt deltagande på DRUPA 2021 och väljer vägen för nya, skräddarsydda format för att samverka med och engagera kunder.

Marknadsledaren inom production printing, sedan i mer än ett decennium (InfoSource), har idag tillkännagett sitt beslut att dra sig tillbaka från DRUPA 2021. Företaget har redan tagit in på vägen för nya, skräddarsydda och digitala eller hybridformer för samverkan och engagemang med sina målgrupper och kommer att driva dessa nya former av engagemang vidare.

Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH
Vi tror fortfarande mycket på kraften i personliga relationer och naturligtvis kraften att se vår portfölj och beröra tryckprodukterna från våra pressar och utvärderar de potentiella kombinationerna av virtuella och verkliga koncept. Att ställa ut på DRUPA eller någon annan mässa just nu känns dock inte rätt för oss sett till den rådande världssäkerheten. Saker och ting är för oförutsägbara. Vår högsta prioritet är alltid att se till att våra kollegor, kunder och alla deras familjer är säkra och friska. Och medan coronavirus-pandemin fortsätter att sätta globala hinder har vi fattat ett beslut att dra tillbaka vår fysiska närvaro från DRUPA, liksom andra föreställningar under överskådlig framtid.
Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH
Om Konica Minolta

Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se